Shamansk healing

Med Shamansk healing skapar vi möjligheter att stärka och fördjupa insikten i vem du är i din essens, titta på begränsningar som kanske håller dig tillbaka i livet.

Jag jobbar i huvudsak med tre behandlings metoder, illumination, extraktion och soulretrival.

Illumination frigör imprints som kan finnas i ljusenergikroppen (som allmänt brukar kallas aura) där information om trauma eller händelser som påverkat oss negativt finns lagrade.
Det kan jämföras med ett program i en dator, när vi klickar på programikonen och programmet startar så tar det över hela skärmen och det är vad vi ser och upplever.
Möter vi en händelse som liknar situationen när imprintet skapades, så aktiveras det och tar över vår upplevelse av det vi möter utanför.
Traumat/upplevelsen återskapas ofta utan att vi är helt medveten om att det händer eller vad det är som aktiverar det.
Det kan vara allt ifrån relationer till händelser som finns lagrade där.

Extraktion kan vara riktad eller skapad av oss själva genom negativt förhållningssätt mot oss själva, negativ energi som med tiden kristalliseras till en energiblockering i kroppen, den energin påverkar oss negativt i form av exempelvis oförklarlig smärta i kropp som inte har någon fysisk förklaring.
Kan också vara i mer rörlig form som rör sig i våran kropp och skapar obalanser i kropp, energi och vårt själsliga uttryck.

Soulretrival är att hämta tillbaka en förlorad själs-del, ofta en del vi förlorat vi en traumatisk händelse/upplevelse och för att klara av den situationen ger vi bort en del av oss själva.
Kan exempelvis vara händelser ifrån uppväxt när vi inte hade kraften att stå upp emot en närstående som behandlat oss illa, ofta händelser i yngre ålder som sedan påverkar oss i vårt vuxna liv.

Låter det intressant, kontakta mig gärna för mer information.

Shamansk healing 1-1,5h 600kr.
Kan även göras på distans.