Din tid att slappna av, uppleva och utforska dig själv.


I floatingtanken skapas en miljö som kallas för R.E.S.T (Restricted Enivromental Stimulation Technique) en miljö där vi har minimalt med stimulans av våra sinnen och uppnår en annan nivå av medvetande.

Vi går gemensamt igenom hur tanken fungerar och hur man gör.Tank höger 5

Efter ombyte och en grundlig dusch där allt finns på plats, tvål och schampo och handukar, stoppar du i hörselproppar och kliver i tanken.

I och ur stigning är enkelt och smidigt då luckan är hela gaveln på tanken.

Du har fullständig kontroll under hela din vistelse i tanken och kan kliva i och ur när du så vill.
Tanken i sig är mycket rymlig inuti.


Väl inne i tanken, lägger du dig till rätta, slappnar av i den 34,7C kroppstempererade vattnet, flytandes i 400kg EPSOM salt, vilket motsvarar c:a 36 % i salthalt.

Du har nu 60 min. av egen tid, utan någon som helst stimulans utifrån, du får tid att reflektera och uppleva, eller enbart slappna av och uppleva dig själv.
Kroppen förlorar uppfattningen av vart vattnet börjar och luften tar vid och en upplevelse av tyngdlöshet infinner sig.
Kroppen behöver inte kämpa mot gravitationen och därmed slappna av på ett sätt som vi normalt inte upplever annars.Måln bild

Inledningsvis spelas c:a 5 min av lugn och skön musik, där efter ligger du helt i tystnad, tankens ljudisolering gör att det är helt tyst och det är nästan så att man kan höra sina tankar.
När det är c:a 5 min kvar startar musiken igen och en röst säger till när det är dags att kliva ur tanken.

När du klivit ur tanken duschar, alternativt sköljer du av dig lätt då EPSOM saltet, även kallat Magnesium sulfat har en mjukgörande och behaglig effekt på din hud.

När du är klar och klätt på dig igen finns det tid att dela din upplevelse, om behovet finns. Ta vara på tiden för reflektion efter att du legat i tanken, det finns möjlighet att sitta kvar en stund och pratat innan du kliver tillbaka in i din vardag.

Det som ingår är 60 min i tanken, lån av handdukar, öronproppar, tvål och schampo. Räkna med 1,5-2 h, med tid före och efter, för att få ut maximalt av din floating. Det enda du behöver ha med dig är dig själv...

Klicka här för att ladda ner prislistan. Adobe PDF logo

Kontakta mig gärna för övriga frågor eller funderingar!